starta företag

Starta eget företag – få stöd av Subtopias inkubator Katapult

Är du en kreativ person som funderar på att starta eget företag? Är du en entreprenör med kulturintresse? Subtopias kulturinkubator är till för dig!

I Alby i Botkyrka finns Subtopias kulturinkubator Katapult som är specialiserad på att hjälpa personer som vill starta eget företag inom branscherna kultur, kreativa näringar och socialt företagande. Du kan till exempel vara danspedagog, app-utvecklare, musiker, konstnär eller hälsocoach.

Medlemskapet och alla aktiviteter är kostnadsfria

Så här blir du medlem i vår inkubator

  • Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan
  • Du blir kontaktad för en första träff
  • Tillsammans med vår coach bestämmer du om Subtopias inkubator är rätt för dig
  • Du blir medlem under den tid du behöver för att starta ditt företag

Intresseanmälan

En medlem i Katapult får:

Coaching

Tillsammans med vår företagscoach Martin Q Larsson bestämmer du ett upplägg utifrån var du befinner dig i utvecklingen av ditt företag. Katapults kulturinkubator har utvecklat en metod för coachning där kunskap och passion är grunden. Affärsplan och budget är inget du behöver ha klart när du blir medlem.

Kontorsplats

Alla medlemmar får använda det öppna kontorslandskapen på Subtopia när det passar dem. Det ingår WiFi, skrivare, lunchrum och kollegor. Du har även möjlighet att hyra Subtopias konferenslokaler till subventionerat pris.

Kontorsplats

Fortbildning

Det är mycket man ska kunna när man startar eget företag. Kanske är man en fantastisk slöjdare men har ingen aning om hur man gör en hemsida för att berätta om sin verksamhet. Katapult inkubator erbjuder därför verkstäder inom olika ämnen för sina medlemmar.

Människor sitter runt ett bord dukat med en härlig frukost

Nätverksträffar

När man startar företag är det viktigt att få diskutera, inspireras och bolla tankar med andra i samma situation. Därför anordnar Katapult återkommande träffar för alla medlemmar. Ofta tillsammans med en föreläsning av intresse för medlemmarna.

Medlemmar i Subtopias kulturinkubator berättar

Nedan kan du se intervjuer med nuvarande och före detta medlemmar. Du kan läsa mer om våra medlemmar här.

Klump får stöd av Botkyrka kommun.