Jobba hos oss

Stärk konsten, kulturen och de kreativa näringarna i Botkyrka kommun.

Om Subtopia

Söder om Stockholm, i Botkyrka kommun, hittar du det kreativa klustret Subtopia. Här arbetar artister, filmproducenter, cirkuskompanier, ideella föreningar och andra kreatörer med att förverkliga sina drömmar och göra världen lite bättre.

Subtopia utvecklar och driver stödjande verksamhet för konstnärer. Vi har bland annat en kulturinkubator, residens och säljmässa för cirkus, konstnärlig ungdomsverksamhet och öppna väggar för konstnärer. Dessutom hyr vi ut våra lokaler till allt från tv-produktioner och produktionsrepetitioner till företagsevents och scenproduktioner.

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats där du arbetar nära såväl graffitikonstnärer som cirkusartister och tv-produktioner. Du får goda möjligheter till fortbildning och utveckling inom din tjänst och vi lägger stor vikt vid allas delaktighet i platsens utveckling.

Subtopia är en del av det kommunala bolaget Upplev Botkyrka AB och vår arbetsorganisation är Folkets hus och parker, FHP där vi har kollektivavtal via Fremia/Handels. Utöver det som regleras i kollektivavtalet får du friskvårdsbidrag och vi tillämpar individuell lönesättning.

Cathrine Zander