Bli hyresgäst

Här presenteras lediga lokaler för långtidsuthyrning i Subtopias kluster.

Söker du lokal?

Letar du lokal till ett kreativt företag, en konstnärlig utbildning eller din nystartade förening? Välkommen till Subtopias kulturkluster. Kostnadseffektiv jämfört med Stockholm city och dessutom blir du granne med andra spännande kreatörer!

Subtopia driftar omkring 15000 kvm lokaler, allt från kontor och konferensrum till ateljéer och studior. Vissa lokaler hyrs ut för kortare projekt medan andra har fasta hyresgäster som har det gemensamt att de arbetar inom kultur, konst, kreativa och sociala näringar. Tillsammans är de Subtopias kluster. Du kan läsa mer om vilka företag som finns i klustret här.

När det finns lediga lokaler för långtidsuthyrning i vårt kluster så presenteras de på denna sida.

Lediga lokaler flera objekt lediga

Tre lokaler som passar som kontor, utbildningslokaler eller mindre ateljé. Lokalerna kan hyras separat eller tillsammans och de inkluderar kök, visningsrum, konferensrum, kontor, WC och dusch. För mer specifikationer se ritningarna. Är du intresserad kontakta Subtopias chef Cathrine Zander, cathrine.zander@subtopia.se.

  • Kvadratmeter: totalt 477 kvm (kan hyras som en eller max tre separata lokaler).
  • Tillgänglighet: hiss finns (lokalerna ligger på våning 2 och 3).
  • Parkering: finns i området (gratis och betal).
  • Inbrottslarm: direktkopplat till larmcentral.
  • Tillgång: dygnet runt.
  • Klusterförmåner: rabatterat pris på hyra av konferensrum och studior.

Om Subtopias område

Många av husen som idag är Subtopia byggdes i början av 1900-talet som entreprenörparet Hilda och Lars Magnus Ericssons lantbruk. Den gamla arkitekturen är bevarad och vi har satt vår prägel med ett utomhusgalleri för urban konst. Läs mer om platsens historia.

Subtopia ligger i Alby i Botkyrka. Området ligger vackert nära Albysjön, Alby centrum med tunnelbanestation och 15 minuter med bil från Stockholm.

.
Hyra under kortare period?

Vi hyr ut lokaler och studios för olika typer av evenemang, repetitioner, inspelningar, konferenser och konserter. Läs mer på vår sida för lokaler och studio.

Cathrine Zander