Ung kultur

Do It Together (Gör det tillsammans) är Subtopias kreativa verksamhet för unga.

Vi brinner för ung kultur! Do It Together (Gör det tillsammans) är Subtopias kreativa barn- och ungdomsverksamhet. Gillar du t.ex. dans, teater, konst och vill skapa, driva projekt, testa nytt eller bara ha kul tillsammans så har du kommit rätt.

Håll koll i vårt  kalendarium. Här lägger vi upp workshops, spännande projekt och annat du kan delta i. Har du egna idéer du vill genomföra, hör av dig till Eira Fuglstad.

Några exempel på vad Do It Together gör

Workshops och lovkurser anordnar Do It Together flera gånger om året, ofta tillsammans med andra. Det kan vara allt från dansworkshops och måla graffiti till lära sig mer om datorer och skapa sin egen cosplaykostym. Aktuella workshops och kurser hittar du i vårt kalendarium.

En ungdomskör, ett danskollektiv och en eldshow har utvecklats när ungdomar med liknande intressen lärt känna varandra under Do It Togethers lovkurser eller när de sommarjobbat. De gör olika roliga event tillsammans och framträder runt om i Botkyrka. Läs mer om Subtopias kreativa ungdomar.

Pop-up är ett koncept där Do It Together tar med sig någon mindre del av sin verksamhet ut på gator och torg. Sedan 2018 har vi ett stående samarbete med Botkyrkabyggen där vi en gång i månaden besöker Alby torg. Håll utkick i vårt kalendarium efter nästa tillfälle.

Praktikanter och sommarjobbare från Botkyrka kommun blir ofta en del av Do It Together. Ett exempel är Den musikalfilm Lilith Aftermath som ungdomar på feriepraktik skapade tillsammans med Kompani Lommedisco, Lina Hildeby och Josefin Malmrot sommaren 2020.

Drömdeg är ett stipendium som Botkyrka kommun delar ut till dig som är mellan 13 och 25 år och som och har ett drömprojekt som du vill genomföra. Stipendiet innebär en kort handläggningstid, ekonomiskt stöd och hjälp från en dröm-coach! Din idé ska genomföras i Botkyrka och vända sig till andra i kommunen. Skolor och föreningar kan inte söka stödet. www.botkyrka.se/dromdeg

Senaste nytt i din inkorg

Fyll i din e-postadress för att få information om kommande kurser och aktiviteter från Subtopia via vårt nyhetsbrev.

* indikerar ett obligatoriskt fällt

Eira Fuglstad (föräldraledig)
Cesar Fulgencio