Tjänster

Vi kan stödja och inspirera med projekt- och processledning, workshops och föreläsningar.

Tjänster och aktiviteter

Do It Together har mångårig erfarenhet av att arbeta med unga och kultur. Vi erbjuder tjänster och aktiviteter där vi kan stödja och inspirera med projekt- och processledning, workshops och föreläsningar. Allt är möjligt att skräddarsy för er verksamhet!

Projekt- och processledning

Konsultering, inspiration och handfasta verktyg för att leda ett kulturprojekt med ungdomar från ax till limpa. Vilka arbetsroller behöver projektet? Hur ska man prioritera? Hur mycket ska ungdomarna själva få bestämma? Vad får det kosta? Utifrån mångårig erfarenhet av att driva projekt med unga kan vi reda ut hur, vad och varför.

Workshops

Inspirationsworkshops eller som del av ett större projekt. Vi gör workshops för barn och ungdomar (och vuxna om ni vill) i flera olika  dansstilar, teckning, teater, scensmink, ljus och ljud för scen, scenografi, DJing med mera. När Do It Together ger workshops är ett av målen  att utmana deltagarna att våga testa något nytt. Vi ser alltid till att alla kan vara med oavsett förkunskaper.

Föreläsningar

  • Ledarskapstango – samspel och processledning i praktiken.
  • Hur och varför? Att skapa kulturprojekt tillsammans med unga.
  • Otämjd, modig och empatisk – D.I.T. metod stärker och utvecklar ungas potential med hjälp av kultur.

Do It Together Pop Up

Do It Together verksamhet i miniformat. Vi plockar med oss workshops, pyssel, karaoke eller det som passar och åker iväg till festivaler, centrumfester, jubileer och andra ställen som vill ha ett roligt och lite utmanande inslag.

Eira Fuglstad (föräldraledig)