Få arrangörsstöd på Subtopia

Vi på Subtopia vill verka som möjliggörare för arrangörer med begränsade resurser att genomföra sitt evenemang.

Tillsammans gör vi skillnad

Subtopia vill göra skillnad och vi vill också hjälpa andra att göra skillnad. Du som planerar ett samhällsnyttigt evenemang kan därför ansöka om arrangörsstödet Hjärteevent från oss.

Hela Subtopias verksamhet genomsyras av viljan att vara möjliggörare. Genom att ge stöd till arrangörer kan vi skapa förutsättningar för andra att bidra med mer kultur och mer samhällsnytta. Varje år väljer vi att samproducera olika typer av evenemang, allt från workshops, seminarier och konserter till större insamlingsevent. Konceptet kallas hjärteevenemang. Vi på Subtopia vill verka som möjliggörare för arrangörer med begränsade resurser.

Hur gör jag för att få arrangörsstöd?

För att få arrangörsstöd behöver det uppfylla vissa kriterier. Vi gör också en enskild bedömning av varje projektansökan. Evenemanget ska vara samhällsnyttigt, tillföra något till Botkyrkas invånare och/eller ha koppling till Botkyrka. Du som arrangör ska ha behov av vårt stöd men också ha en projektorganisation som vi bedömer kan genomföra evenemanget. Vi kan också ge stöd till ditt evenemang om du som arrangör är i uppstartsfas och ännu ej etablerad i din bransch.

Vad kan jag få hjälp med?

Du kan få stöd i form av subventionerad lokalhyra, personal eller andra befintliga resurser samt rådgivning kring hur du arrangerar ett evenemang.

Vem kan ansöka om arrangörsstöd?

Alla som har en projektidé kan söka om stöd från oss. Föreningar, organisationer, projekt eller evenemang, det viktiga är att din idé går i linje med vår policy och våra värderingar.

Lokaler som omfattas av arrangörsstöd

De fyra lokaler som finns tillgängliga för dig som får arrangörsstöd av Subtopia är:

  • Hangaren Vår största lokal. 2150 kvm med plats för upp till 2500 personer.
  • Loftet Mysig lokal med foajé. 300 kvm och plats för upp till 300 personer.
  • Himmelriket Mindre lokal för t.e.x workshops. 45 kvm för upp till 30 personer.
  • Paradiset Den minsta lokalen. 35 kvm för upp till 15 personer.

Hur ansöker jag om stöd?

Fyll i formuläret för att ansöka. Har du några frågor mejla kristina.hagos@subtopia.se