Veckans lunch

Sagas kök & catering

Sagas kök hämtar inspiration från Indien och strävar efter att erbjuda en variation av mat från det indiska köket men också klassisk svensk husmanskost. Kocken och ägaren Piyush använder gärna smaker och kryddsättningar präglade av sin egen kultur där maträtterna tillagas med säsongens grönsaker. Under lunchtid serveras färsk närproducerad mat som är tillagad från grunden. 

Varmt välkommen!

15 april – 19 april kl. 11:00 – 14:00
120 kr inkl. dryck och kaffe.

Måndag

  • Chicken tikka masala serveras med basmatiris
  • Dagens vegetariska – Kikärtsbiffar med morot och quinoa serveras med basmatiris och chutney

Tisdag

  • Stängt/Abonnerat

Onsdag

  • Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
  • Dagens vegetariska – Kikärtsgryta med basmatiris och raita

Torsdag

  • Fläskkarré med grönsaker, basmatiris och hoisinsås
  • Dagens vegetariska – Rödbetsfalafel med grönsaker och basmatiris

Fredag

  • Lammfärsbiffar i kokosmjölk med basmatiris och ingefärssås
  • Dagens vegetariska – Halloumi wrap med grönsaker och yoghurtdressing.