Småföretagarhjälpen

Subtopias inkubator Klump blir del av Botkyrka kommuns åtgärdspaket för det lokala näringslivet.

Hjälp till småföretag

Det ekonomiska läget är ansträngt, inte minst för alla småföretag. Subtopias inkubator Klump ställer tillfälligt om och utökar sitt uppdrag för att hjälpa Botkyrkas egenföretagare och småföretagare inom ramen för kommunens åtgärdspaket för det lokala näringslivet.  I och med att Klump har gedigen kunskap om egenföretag och småföretag kan vi vara med och stötta där det behövs!

Dessa småföretag kan få stöd av Klump

Är du egenföretagare eller småföretagare i Botkyrka med max fyra anställda kan du få kostnadsfri rådgivning och coaching hos Klump. Skicka ett mail till klump@subtopia.se så återkommer vi med en tid för ett digitalt möte eller telefonmöte.

Detta får du hjälp med

Statliga stöd – korttidspermittering, vilande företag, reducerad hyra, sänkt arbetsgivaravgift eller skjuta upp skatten? Vi hjälper dig reda ut de olika åtgärderna och vad som passar din verksamhet.

Besparingar och nya intäkter – coachingsession med fokus på hur du kan ställa om din nuvarande situation till att bli hållbar på kort och lång sikt.

Du kan även läsa om statliga stöd och åtgärder på verksamt.se.

Läs mer om Subtopias inkubator Klump.

Fler stöd till företag i Botkyrka

Nyföretagarcentrum i Botkyrka ger precis som Klump kostnadsfritt stöd för företag med 0 – 4 anställda. Här kan du läsa mer om det och boka en tid: www.nyforetagarcentrum.se/botkyrka.

Har du ett företag med 5 – 50 anställda kan du vända dig till Tillväxt Botkyrka. Hos dem kan du kostnadsfritt boka rådgivning och även personligt stöd till uppsagd personal: https://www.tillvaxtbotkyrka.se/covid-19

Behöver du ett tillfälligt extrajobb för att överleva? Vi har listat några här: Extrajobb i Coronatider

Kontaktperson

Martin Q Larsson
Martin Q Larsson
Inkubatorchef Katapult