Gratis graffiti-workshop

Under augusti bjuder vi på gratis graffiti workshop.

Gratis graffiti-workshop

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Gratis graffiti-workshop under tre veckor i augusti

Välkommen till Subtopia i augusti för att lära dig allt om graffiti. Vi går igenom grunderna inom spraykonst, att hantera sprayburkar på mural och allt från planering till färdig målning. Bjud med dina kompisar på en rolig aktivitet eller lär känna nya på vår workshop. Kurserna är gratis och färg, handskar och munskydd ingår! 

Kurserna är från 12 år, introduktionskurs för spraykonst, lär dig olika caps, hantera sprayburkar på mural. Du kommer få lära dig planering till färdig målning och lära dig strukturen för konst på mural från början till slut. Skissa idéer, lära dig färgernas egenskaper mm.

kurserna arrangeras av Subtopia och Botkyrka kommun. Ett bra tillfälle att träffa nya vänner och hänga med oss! Vi följer råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och håller ett maxantal på 8 personer per workshop.

Tid och plats
13:00-16:00
Vecka 32 – 7, 8, 9 aug
Vecka 33 – 14, 15, 16 aug
Vecka 34 – 21, 22, 23 aug

Lilla väggen Subtopia, Rotemannavägen 10 i Alby, Botkyrka. T-bana Alby plus 10 minuters promenad. 15 minuter med bil från Stockholms innerstad. Google Maps

Samtliga datum är nu fullbokade och det står just nu väldigt många i kö.

Anmälan
Uppge i din anmälan vilket datum du vill gå. Samtliga kurser är gratis för alla deltagande, men föranmälan krävs senast den 27 juli.