Dont’t try this at home

- men prova gärna hos oss med Elsie från Burnt Out Punks.
Foto och text Kristina Lindqvist

Dont’t try this at home

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Elsie från Burnt Out Punks ger 3 tips på farliga saker som är roliga att prova. Fast vi rekommenderar att ni tar Elsie eller någon annan från Burnt Out Punks till hjälp…

1.     Bygga sin egen bomb: Allt som behövs är bensin, explosiver, en metalltub och hemligheter, men det är en himla dålig idé att göra hemma själv.

2.     Sluka eld: Allra viktigast när man slukar eld är att se vilket håll vinden blåser ifrån så man inte får elden i ansiktet. Annars kan man lätt förlora mycket ansiktshår. Det tar faktiskt överraskande lång tid innan det växer tillbaka. Tro mig, jag talar utifrån erfarenhet.

3.     Leka med fyrverkerier: Den viktigaste ingrediensen när man bygger fyrverkerier är kreativitet, men i värsta fall smäller det av när det inte ska så tajmingen är kritisk. Man måste verkligen se till att koppla rätt med ledningar, smågrejer, fix och trix. Kreativitet är den bästa ingrediensen när man bygger fyrverkerier.

Burnt Out Punks är en del av Subtopias kreativa kluster och ett uppskattat inslag på konferenser och företagsfester som arrangeras i Subtopia. Eller varför inte göra årets julbord lite eldigare? Mer om information till höger!