Subtopia söker ny restaurang

Restauratör sökes till Subtopia

Stockholmsregionens mest kreativa plats söker ny restauratör. Ett stenkast ifrån Albysjön i L.M. Ericssons gamla lokaler finns nu möjligheten att driva lunchrestaurang.

Subtopias hjärta är restaurangen. Här möts kulturorganisationer, konferensgäster och kreatörer för lunch, fika och samtal. När pandemin slog till och hemarbete rekommenderades stängdes Subtopias restaurang. Två år har gått sedan dess och det har äntligen blivit dags att tillsätta en ny restauratör, och det är minst sagt efterlängtat! Subtopia söker en restauratör som kan erbjuda lunch till områdets alla aktörer men också catering för möten och konferenser med mellan 8 och 360 deltagare. Frånvaron av restaurangen har varit påtaglig och behovet av en gemensam mötesplats är stort.

– Det är en sådan mångfald i vilka som rör sig här. Allt ifrån företagsledare och bolagsstyrelser till cirkusartister och filmskapare. Restaurangen möjliggör både organiserade och spontana möten och här finns plats för alla. Dessutom har intresset för att ha konferenser och möten hos oss ökat och med en restaurang på plats kommer vi kunna erbjuda ännu bättre upplevelser för våra gäster, berättar Kristina Hagos som är chef för Subtopias arrangemangsavdelning.

Restaurangen är Subtopias mötesplats

I Subtopiaområdet finns 26 organisationer och företag som arbetar med kultur. Ett kluster med verksamheter som arbetar med konstnärliga och kreativa näringar är en del av Subtopias koncept. Grundidén är att möjliggöra samarbeten och kreativa utbyten, både privat och professionellt. Förutom att restaurangen förser alla aktörer med lunch så är det också här de allra flesta möten sker. Restaurangen är Subtopias självklara mittpunkt och mötesplats. 

– Restaurangen gör Subtopia till en levande plats. Det är där alla i klustret möts, där det oväntade sker. Utan restaurangen försvinner det dagliga myllret och det saknas! Men restaurangen är också viktig för Alby, flödet med människor från närområdet har avtagit säger Subtopias chef Cathrine Zander.

Är du intresserad av att delta i upphandlingen av ny restauratör till Subtopia? Kontakta KommersAnnons via www.kommersannons.se. Skapa ett kostnadsfritt konto för att ta del av upphandlingsdokumenten. Här är länk direkt till upphandlingen.

Upphandling restaurang

Är du intresserad av att delta i upphandlingen av ny restauratör till Subtopia? Skapa ett kostnadsfritt konto på KommersAnnons för att ta del av upphandlingsdokumenten.