Vi är Botkyrka

Kom förbi vårt Subtopiatält och skissa graffiti, pyssla cosplay, prova schack, tävla om ett barnkalas och lär dig mer om att utveckla kulturföretag.

Subtopia kommer till festivalen Vi är Botkyrka

  • Tillgänglighetsanpassat
  • Toalett
  • Parkering

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Snart samlas hela Botkyrka på Hågelbyparken för den årliga familjefestivalen som visar upp allt härligt som finns i vår kommun. Kom förbi vårt Subtopiatält och skissa graffiti, pyssla cosplay, prova schack, tävla om ett barnkalas och lär dig mer om att utveckla kulturföretag.

Till årets Vi är Botkyrka-festival tar vi med oss de två graffitimålarna Kenny och Wilde som lär dig skissa graffiti. Vill du prova skissen i stort format finns vår öppna vägg på Subtopiaområdet i Alby. Vår ungdomsverksamhet Do It Together tar med sig cosplay-pyssel, schackutmaningar och på scen bjuder våra sommarjobbare på smakprov ur musikalen Lilith som de skapade i somras. Vår kulturinkubator kommer att finnas på plats så har du en kreativ företagsidé du funderar på att göra verklighet av kan du få vägledning. Dessutom anordnar vi för andra gången barnkalas-tävlingen där den mest pricksäkra kan vinna ett helt discobarnkalas i vår festlokal Loftet inklusive godsaker och fiskdam. Ses där!

söndag augusti 28, 2022
12:00
16:00
Hitta hit
Hitta hit med hjälp av Google Maps
Hågelby gård, 147 43 Tumba