Ny säljande projektledare

Vår nya säljande projektledare heter Elin Wiktorsson!

Elin Wiktorsson ny säljande projektledare på Subtopia

Subtopia har fått en ny säljande projektledare, som också är Botkyrkabo, och Elin Wiktorsson är inte helt främmande för Subtopia. 

Elin Wiktorsson upptäckte Subtopia när hon producerade Scensommar Tullinge, en del av Hjärta Botkyrka festivalen för Botkyrka kommun och har varit kär i platsen sedan dess. Hon pratar om miljön, byggnaderna och möjligheterna som helt unika. En oändlig utvecklingspotential som hon är väldigt sugen på att bidra till. 
– Det finns ju inga ställen som det här. Det tar aldrig slut, det finns något för alla! 

Tidigare medlem i Subtopias kulturinkubator

I grunden är Elin Wiktorsson produktdesigner och så småningom bestämde hon sig för att starta eget inom design och projektledning. Då valde hon att bli medlem i Subtopias kulturinkubator Klump. Hon startade sitt företag, Designmarknad Stockholm, och drev det framgångsrikt i 8 år. 

Den känns som om jag hittat hem.

Elin Wiktorsson

Nu senast kommer hon från Stockholms Stad där hon bland annat producerat ungdomsfestivaler och varit med och startat upp Östberga kulturhus.

Här på Subtopia vill hon nå framgång på nya sätt. Elin älskar möjligheterna event ger, att det är många bollar, snabba puckar och bara fantasin som sätter gränser. Hon ser fram emot att utveckla arrangemangsavdelningen ytterligare. 
– Det görs redan en massa spännande event här och jag vill nå en ännu bredare publik. Jag gillar utmaningar och kan inte riktigt se att det finns några begränsningar på vad vi kan uppnå på den här platsen. 

Starten på Subtopia blir också en naturlig fortsättning hennes resa. Elin är nämligen född i Botkyrka och återvände för ett par år sedan till barndomens Tullinge.
– Jag är bara så jättetaggad att få vara en del av Subtopia. Att få vara med och utveckla platsen. Det känns som om jag hittat hem.