Letar du produktionsyta?

Letar du studio i Stockholm? Vi har professionell studio, repetitionsutrymme eller konsertplats för ditt behov

Produktionsrep i Stockholm?
Vi har vad du letar efter

Det är dags att börja gigga igen. Letar du efter professionell repetitionsyta, konsertplats eller studio nära Stockholm, Sverige?

Subtopia har allt du behöver. Letar du efter en större yta? Med tillgång till eget inhägnat ytterområde och flera lastportar i marknivå? Vår 2150 m² stora studio med sitt inhängnade område och backstageområde lämpar sig för de flesta större produktioner. Eller du kanske letar efter en mindre studio? Det har vi också (scrolla ner).

Våra fastigheter lämpar sig väl till tv och filminspelning. De funkar även perfekt för produktionsrep. Eller som konsertplats och liknande. Subtopia är en plats där professionella tv-produktioner spelas in och stora artister gör sina produktionsrep. Det är vi stolta över. Och vi på Subtopia är ett gäng som arbetar hårt för att ge den bästa servicen man kan få.

Spela videoklipp

Hangaren

2 150 kvm

En flexibel studio, scen, produktionsutrymme och arena i Stockholm

Belägen vid vackra Albysjön i Botkyrka, Stockholms län, hittar ni vår 2150 kvadratmeter stora multifunktionsarena, Hangaren. Den kan användas i full storlek, eller delas in i mindre enheter. Det ger förstås goda möjligheter till flexibla lösningar. Har du behov av kontor och omklädningsrum? Ett backstageområde? Då finns det möjlighet att även hyra dessa i direkt anslutning till Hangaren för en komplett produktionsmiljö.

Spela videoklipp

Studio 3

388 kvm

En utmärkt studio för repetitioner, reklam, film och mycket mer

Denna studio på 388 kvadratmeter är gjord för både repetitioner och reklamfilmsinspelningar. Den är också perfekt för fotograferingar och har även använts som en scenverkstad. Är du osäker om ytan passar just ditt projekt, tveka inte att fråga oss.

Videon är från en fotografering som gjordes 2019.

Spela videoklipp

Loftet

300 kvm

Lokal med karaktär för musikvideor, reklamfilm och tv-inslag

Vår mysigaste lokal för repetitioner, konserter och konferenser – Loftet kan användas till mycket. Lokalen var en gång i tiden just ett höloft vilket ger den dess unika karaktär med välvt tak, trägolv och pelare längs med väggarna.

Videon är ett exempel på en musikvideo som spelats in i Loftet.

Offertförfrågan, hyra utrymmen och studior

Vi vill kunna hjälp dig så snabbt och effektivt som möjligt. Hjälp oss på traven genom att redan från början definiera dina behov och hur du vill att allt ska fungera.