Panelsamtal Live

Hur blir vi bäst på live eftersom livet inte bara är digitalt? Ett samtal med Ingmari Pagenkemper, Kristian Franck, Stefan Papangelis och Patrik Tengwall om live-scenens utvecklingsmöjligheter.
Inspelat under Studiobar 2015.

Hur blir vi bäst på live, eftersom livet inte bara är digitalt?

Live ökar och har t.ex på musiksidan blivit lika stort omsättningsmässigt som upphovsrätt och skivbolag tillsammans. Via sociala medier är det lättare att nå ut med budskap, men kanske är det så att behovet att mötas i verkligheten ökar när man kan mötas så lätt digitalt? Hur behöver vi arbeta och vad krävs för att fortsätta att utveckla live? Vad är vi bra på och vad ska vi bli bättre på?

I panelen: Ingmari Pagenkemper (Södra teatern), Kristian Franck (Visual Act), Stefan Papangelis (vd Upplev Norrköping) och Patrik Tengwall (Event Director, Stockholm Globe Arenas). Moderator Joppa Philgren.

Om Studiobar 2015

Panelsamtal Live var en del av Studiobar 2015, en branschmässa och mötesplats för dig på teknik- och produktionssidan inom TV, film, musik och event. På Studiobars program stod bland annat tre panelsamtal som diskuterade olika aspekter av det övergripande temat digitalt och live.

Inspelat i Hangaren Subtopia 2015-09-29.