Panelsamtal Digital

Vilka möjligheter skapar den digitala utvecklingen inom film och TV? När euforin eller skrämselhickan för digitaliseringen har lagt sig ser vi fram emot nya möjligheter att skapa och distribuera innehåll. Ett samtal med Catharina Gilljam, Hjalmar Palmgren, Jesper Pauli, Owe Svensson och Claes Dietmann.
Inspelat under Studiobar 2015.

Vilka möjligheter skapar den digitala utvecklingen inom film och TV?

När euforin eller skrämselhickan för digitaliseringen har lagt sig ser vi fram emot nya möjligheter att skapa och distribuera innehåll. Hög förändringstakt ger nya förutsättningar för berättandet, upplevelsen, yrkesrollerna och arbetsvillkoren. Panelen tar sig an dessa frågor med fokus på de som arbetar i branschen och perspektivet är förutsättningarna i en nära framtid.

I panelen: Catharina Gilljam (SVT), Hjalmar Palmgren (SFI), Jesper Pauli (Medieinstitutet), Owe Svensson (ljudtekniker), Claes Dietmann (Executive producer FIDO).  Moderator Joppa Philgren.

Om Studiobar 2015

Panelsamtal Digital var en del av Studiobar 2015, en branschmässa och mötesplats för dig på teknik- och produktionssidan inom TV, film, musik och event. På Studiobars program stod bland annat tre panelsamtal som diskuterade olika aspekter av det övergripande temat digitalt och live.

Inspelat i Hangaren Subtopia 2015-09-29.