Innehållsproducent: formgivning, film & webb

Vår marknadsavdelning söker vass kreatör

Vill du vara del av en kreativ arbetsgrupp där du får utvecklas och realisera dina idéer? Sök jobbet som innehållsproducent på Subtopias marknadsavdelning. Du kommer få arbeta med allt från internationella cirkuskompanier och tv-inspelningar till graffitikonstnärer lokala ungdomsgrupper.

Vi söker en innehållsproducent med fokus på formgivning, film och webb. Du kommer att ha huvudansvaret för att Subtopias visuella identitet följs, skapa videomaterial för annonsering och sociala medier och underhålla samt utveckla subtopias webbplats.

I tjänsten ingår även att vara operativt ansvarig kommunikatör för ett av Subtopias verksamhetsområden med arbetsuppgifter som innefattar hela processen från att, tillsammans med avdelningen, skapa en marknadsplan till att genomföra planen och analysera resultatet.

Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsten är skapa tryckt material såsom affischer och foldrar, filma och redigera intervjuer, skapa annonser till kampanjer som riktar sig till allt från lokala ungdomar till internationella produktionsbolag samt se till att Subtopias webbplats är uppdaterad och användarvänlig.

Du kommer att ingå i Subtopias marknadsavdelning som består av fyra personer. Vi lägger stor vikt vid att arbeta som ett team. Vi bollar idéer, hjälper varandra att hitta lösningar på problem och sätter gemensamt upp avdelningens mål. Vi värdesätter möjligheten att hela tiden kunna utveckla våra kompetenser och lära oss nya saker.

Tjänsten är på plats (ej distans) och det ingår visst kvälls- och helgarbete. I tjänsten ingår det att jobba mot Subtopias övergripande mål och uppdrag. Det innebär att det kan förekomma arbetsuppgifter utanför ramen för tjänsten.

Krav på kompetens:

Relevant utbildning alternativt dokumenterad arbetserfarenhet av liknande arbete.
Mycket goda kunskaper i Adobe Creative Cloud, framförallt Indesign, Illustrator, Photoshop, Premiere Pro och After Effects.
Mycket goda kunskaper i WordPress.
Mycket goda kunskaper i Google Analytics.
Erfarenhet av målgruppsanalyser.
Erfarenhet av att filma för sociala medier.
Baskunskaper i Meta Business.
Baskunskaper i Google Ads.

Meriterande:

Erfarenhet av fotografering.
Kunskap om Botkyrka.
Projektledning inom kultursektorn.
Kompetens inom flera språk.

Om Subtopia

Subtopia är en produktionsplats för kultur i Alby, Botkyrka. Här arbetar artister, filmproducenter, cirkuskompanier, ideella föreningar och andra kreatörer med att förverkliga sina drömmar och göra världen bättre.

Subtopia utvecklar och driver stödjande verksamhet för konstnärer. Vi har bland annat en kulturinkubator, främjande arbete för cirkuskonstnärer, konstnärlig ungdomsverksamhet och öppna väggar för konst. Dessutom hyr vi ut våra lokaler till allt från tv-produktioner och produktionsrepetitioner till företagsevents och scenproduktioner.

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats där du arbetar nära såväl graffitikonstnärer som cirkusartister och tv-produktioner. Du får goda möjligheter till fortbildning och utveckling inom din tjänst och vi lägger stor vikt vid allas delaktighet i platsens utveckling.

Praktiskt om ansökan

Din ansökan skall innehålla: personligt brev, CV samt arbetsprover av video du redigerat och trycksak du formgivit.
Skicka din ansökan till info@subtopia.se
Märk mejlet med rubriken ”Innehållsproducent 2024”.
Sista ansökningsdag 10 juni 2024.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag. Rekryteringsprocessen kan då komma att avbrytas.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsten innebär en anställning på Subtopia, del av Upplev Botkyrka AB och ett av Botkyrka kommun helägt bolag.
Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare, kollektivavtal via Fremia och medlem i riksorganisationen.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tjänsten är heltid och vi praktiserar individuell lönesättning.
Kvälls- och helgarbete förekommer.
Flextid tillämpas.
Handels kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Elin Borrie, marknadschef Subtopia
elin.borrie@subtopia.se
+46 8 599 075 40

Cathrine Zander, platschef Subtopia
cathrine.zander@subtopia.se

Arbetsplats:
Subtopia
Rotemannavägen 10
145 57 Norsborg

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekrytering.