Nya Magasin Subtopia ute nu!

Nionde Magasin Subtopia! Läs om gräsrotsmedier, cirkusartister, kultur & ekonomi, graffiti, dans för jämställdhet, Bollywood-opera med mera.

Nionde Magasin Subtopia! Årets tema är “The Power of Here” vilket syftar på kraften i och vikten av att ha gemensamma rum där vi kan mötas. Så här inleder Subtopias chef Karin Lekberg:

“En middag, gemensamma skratt, närvaro, ögonkontakt – mötet i ett delat rum, ett gemensamt rum, stärker vår känsla av tillhörighet. Staden måste vara ett sådant rum, ett rum som bjuder in oss att delta och som tillåter oss, över sociala och kulturella gränser, att mötas.”

I Magasin Subtopia no 9 får läsaren träffa bland andra clownen Manne af Klintberg, jonglören Wes Peden, skådespelerskan och cirkusartisten Angela Wand och dansaren Ahmad Al Omaris. Ni får veta mer om Sveriges Röster som är ett nätverk för gräsrotsmedier, vad en djinn är och vad kultur betyder för Handelshögskolans rektor. Shora Dehnavi, Ziggy och Puppet pratar om öppna väggar för graffiti och Coocoolo berättar om sin pysselapp för barn. Med mera!

Magasinet Subtopia no 9 är formgivet av Studio Daniela Juvall och fotograf är Saga Berlin. Det är tvåspråkigt på svenska och engelska tack vare stöd från European Cultural Foundation. Magasinet är gratis och finns runt om i Stockholm. Det går även att ladda ner en pdf här till höger.