X-mas Moves

Feminine vibe, Street dance, House, modern dans och K-pop - dansa hemma med våra digitala dansworkshops i jul.
21-23 december och 7-8 januari. Helt gratis!

X-mas Moves

  • Tillgänglighetsanpassat
  • Wi-Fi
  • Toalett
  • Högtalare

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

X-mas moves bjuder på grymma dansare som lär ut 5 dansstilar. Och istället för dansworkshops hos oss så tar vi dansen till hem till dig. 21-23 december och 7-8 januari ger fem professionella dansare digitala klasser i Feminine vibe, Street dance, House, modern dans och K-pop. Helt gratis!

Så här funkar det:

Vi släpper en dansworkshop per dag klockan 13:00 på Youtube. Vilka dagar och stilar kan du se i schemat längst ner på denna sida. Där kommer du också att kunna klicka för att komma direkt till dansworkshopen på Youtube. När workshopen är släppt kan du titta på den så många gånger du vill!

Dansarna

Lasse Gonzalez Carlson (modern dans) har arbetat med dans och teater i flera decennier. Hans långa meritlista innehåller allt från klassikern Lysistrate till Nobelmiddagens underhållning. Hitta musiken från Lasses workshop på Spotify.

Filippa Fahlin (K-pop och Feminine vibe) arbetar som dansare, danslärare och koreograf i dans- och teaterkollektivet Teater Heartbreak.  Dansstilen K-pop bygger på den Sydkoreanska musikstilen med samma namn. Feminine vibe är en kaxig och feminin variant av streetdance. Hitta musiken från Filippas workshop på Spotify (K-pop) och Spotify (Feminine Vibe).

Mario Perez Amigo (Street) är dansare, koreograf och musiker som arbetat med bland annat Bounce, Complete och för Melodifestivalen. Hans Street dance är en blandning av flera olika stilar. Hitta musiken från Marios workshop på Bandcamp.

Melany Milagros Sangama Orellana (House) är nyutexaminerad från Fryshusets danslinje. Hon gillar framförallt street-stilar. House har sitt ursprung på 70- och 80-talets klubbscen i New York. Hitta musiken från Melanys workshop på Spotify.

Program X-mas Moves

Datum Pedagog Dansstil Youtube
21 december Lasse Gonzalez Carlson Modern dans SPELA UPP
22 december Filippa Fahlin K-Pop SPELA UPP
23 december Mario Perez Amigo Street SPELA UPP
7 januari Filippa Fahlin Feminine vibe SPELA UPP
8 januari Melany Milagros Sangama Orellana House SPELA UPP

I samarbete med Botkyrka kommun.

Läs mer om Subtopias ungdomsverksamhet Do It Togehter.

Kontaktperson

Cesar Fulgencio
Cesar Fulgencio
Chef för ung kultur - Do It Together