Unga Unders Musik

En konsertserie på Subtopia för barn och unga med Unga Drottning Christina  20-22 november.

Unga Unders Musik

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Unga Unders Musik

En konsertserie på Subtopia för barn och unga med Unga Drottning Christina 

Unga blivande musiker från musikklasserna på Fryshuset, Södra Latin och Lilla Akademien uppträder den 20:e till 22:a november på Subtopia i en konsertserie för barn och unga, med musikgenrer från hårdrock till klassiskt.

Subtopia och Unga Drottning Christina vill få ut levande musik i ett alltmer digitaliserat samhälle och skapa kontakt mellan morgondagens musiker och morgondagens publik. Vi vill att alla, redan i tidig ålder, ska få tillgång till levande musik.

Musikskolorna ska också få en möjlighet att presentera sig och locka nya talanger till deras utbildningar, och vi vill samtidigt stärka samarbetet mellan olika kommuner. De uppträdande artisterna får också öva sig i ledarskap, genom korta presentationer av musikstyckena. Initiativet är taget av kulturföreningen Unga Drottning Christina i samarbete med Subtopia, med en gemensam vision om att skapa ett snällare och mer medkännande samhälle med hjälp av kultur.

Konsert med Lilla Akademien, onsdagen 20 november

Klockan 14.00 - 14.40, på Subtopia, Loftet.

Elever från Lilla Akademien framför musik från klassiska verk. Korta introduktioner ges av artisterna och det kommer finnas tillfälle för publiken att ställa frågor.

lillaakademien.se

Konsert med Södra Latin, torsdag 21 november

Klockan 14.00 - 14.40, på Subtopia, Loftet.

Gymnasietvåor framför popmusik. Kortare introduktioner ges av artisterna och det kommer finnas tillfälle för publiken att ställa frågor. Under ledning av Peter Falthin.

sodralatinsgymnasium.stockholm.se

Konsert med Fryshuset, fredag 22 november

Klockan 14.00 - 14.40, på Subtopia, Loftet.

Gymnasietvåor från Fryshuset bjuder på hårdrock, country och hip-hop!
Det ges kortare introduktioner till styckena och det kommer finnas tillfälle för publiken att ställa frågor. Under ledning av Jakob Melkstam och Lotten Andersson.

fryshuset.se