Subfuzion 10 år!

Subtopias ungdomsförening Subfuzion firar 10 år med en hel vecka aktiviteter: dans, karaoke, graffiti, vegansk matlagning och självförsvar
26 - 30 september
Fotot är från dansfestivalen Danzion som Subfuzion arrangerade 2007

Subfuzion 10 år!

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Subtopias ungdomsförening Subfuzion firar 10 år med en hel vecka aktiviteter! Mån – fre är aktiviteterna öppna för allmänheten och helt gratis. Men observera att det endast finns ett begränsat antal platser så boka förväg till hanna@adrianburt.com

Under Subfuzions 10 år har ungdomar skapat sina egna dans-, rap-, rock- och teatergrupper, drivit konstkurser, startat kampsportsföreningar, arrangerat demokratidag och dansfestivaler. Nu bjuder årets styrelse på lite av det goda i fem stycken workshops. Välkomna!

Karaoke och Just Dance Battle

26 september 18:00 – 21:00 i Loftet,Rotemannavägen 10, vån 5

Har du lust att sjunga utanför duschen eller visa de moves du har övat på framför spegeln? Kom till oss och visa dina talanger under en rolig sång- och danskväll.

Graffitiworkshop

27 september 18:00 – 20:00, Bageriet, Rotemannavägen 29 samt Lilla Subtopiaväggen
subfuzion10_grafittiwall_safe_tanto
Safe har varit aktiv inom graffiti i många år och är känd för att hon gillar att få fram ett budskap genom sitt uttryck. Framförallt känns hon igen genom hennes karaktärer. “Det bästa är att få ta plats i det offentliga rummet och lämna ett märke som får folk att tänka om” säger hon.

Självförsvarsworkshop med REI Kampsport

28 september 18:30 – 20:15, REI Kampsports lokaler, Segerbyvägen 4.

Ur föreningen Subfuzion föddes för tio år sedan REI Kampsport som ett socialt ungdomsprojekt. Syftet då, och än idag, är att med träning, lokala ledare och goda förebilder som redskap förbättra och påverka individer, grupper och sin ort på ett positivt sätt. Denna kväll bjuder de på en självförsvars kurs.

Lär dig laga grönt: kurs i vegansk matlagning

29 september 18:00- 21:00, Loftet,Rotemannavägen 10, vån 5

Har du funderat på att äta mer grönt men vet inte riktigt hur du ska bära dig åt? Är du en vegetarian eller vegan som vill ha lite inspiration? Spendera en härlig torsdagskväll med oss när vi lagar och äter en vegansk förrätt, efterrätt och mellanrätt tillsammans. Att äta grönt är mycket enklare än vad man skulle kunna tro. Kom och låt oss bevisa det för dig!

Open Dancesession Botkyrka: salsaspecial

30 september 18:00 – 20:00 i danssalen, Rotemannavägen 10, vån 5

Open Dancesession Botkyrka är en dansplattform för allt och alla som drivs av D.I.T. Subtopia och Botkyrka kulturskola. Denna fredag gästar Subfuzion och tar med sig latin inspirerade grooves.