Starta eget-kurs

Sitter du på en fantastisk idé, men vet inte hur du ska göra verklighet av den? Denna kurs ger dig företagandets grundläggande beståndsdelar under nio digitala kurstillfällen. 23 februari – 20 april

Starta eget-kurs

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Starta eget-kurs: Nine steps to Bizdom
– företagandets grundläggande beståndsdelar

Sitter du på en fantastisk idé, men vet inte hur du ska göra verklighet av den? Starta eget-kursen ”Nine steps to Bizdom” är till för dig som är intresserad av att starta eget företag och som vill förverkliga din dröm. Vilken sorts idé du vill jobba med spelar ingen roll. Så oavsett om du vill ta fram en helt ny produkt att lansera på marknaden eller om du vill börja frilansa så får du under kursens gång vägledning i att gå från idé till verklighet.

”Nine steps to Bizdom” är också för dig som redan driver företag, men som vill utveckla ditt entreprenörskap och ta ditt företag till nya nivåer.

Under kursen får du lära dig om företagandets grundläggande delar, allt ifrån marknadsföring, pitch och nätverkande till finansiering och bokföring. Kursen är interaktiv. Och den specialanpassas till deltagarna själva och deras affärsidéer. Inga förkunskaper krävs. Efter kursen kommer du – förutom ett kurscertifikat – att ha en strukturerad, realistisk och tydlig formulering av din affärsidé, en plan för hur affärsidén ska implementeras och fortsätta utvecklas. Starta eget-kursen passar för småföretag inom alla näringar med 0-4 anställda.

Kursupplägg

Kursen genomförs varje tisdagskväll under nio veckor. Kostnad 3000 kr.

Datum

23 februari – 20 april.

Kursledare

Martin Q Larsson. Martin driver inkubatorn Klump och är själv både affärscoach och entreprenör.

Det här är KLUMP

Klump är Subtopias kulturinkubator för kultur, kreativa näringar och socialt företagande. Här arbetar entreprenörer med att utveckla sina visioner till hållbara företag och verksamheter inom kulturella, sociala och kreativa näringar. Ett medlemskap i Klump är kostnadsfritt och innehåller kontorsplats, coaching, fortbildning och nätverk. Läs mer om Klump.

Det här är ABF Botkyrka

Studieförbundet ABF Botkyrka-Salem är en mötesplats för bildning, kultur, demokrati och gemenskap sedan 1912. Hos oss hittar du en mängd olika studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang runtom i Botkyrka och Salem. Tillsammans gör vi en annan värld möjlig. Läs mer på www.abfbotkyrkasalem.com.

Starta eget-kursen är ett samarbete mellan KLUMP och ABF Botkyrka.

Anmälan via ABF
Anmälan via ABF