Upplev magi

Att det ofta förekommer cirkusföreställningar i världsklass i Hangaren är en väl bevarad hemlighet. Ge alla konferensdeltagare en magisk avslutning på dagen - lägg till en föreställning i paketet!

Upplev magi

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Stanna kvar efter konferensen – upplev magi

Hangaren är precis vad det heter – en arena med hisnande takhöjd och oändliga möjligheter. Att det ofta förekommer cirkusföreställningar i världsklass här är en väl bevarad hemlighet. Se till att ge alla konferensdeltagare en magisk avslutning på dagen – lägg till en föreställning i paketet!

Subtopia är en unik plats. Bland annat utgör vi ett nordiskt centrum för samtida cirkus – en konstart och underhållningsform med en snabbt växande och entusiastisk publik. Här utvecklas ständigt föreställningar av nya generationer av kompanier. Ett antal gånger om året ger några av dessa publika föreställningar – fantastiska och vackra upplevelser. Ett härligt sätt att avsluta en konferensdag. Se vårt paketpris nedan!

I vår intas Hangaren av några veteraner inom samtida cirkus: Burnt out Punks, kända för sin rökiga underground-stil med eldkastare och fascinerande akrobatik. I sin nya föreställning Smoke Screens har de behållit sin rebelliska attityd, men adderat lite mer allvarliga frågor och poetiska berättelser. I tornados av skräp föds en storslagen vision att återerövra det förlorade paradiset och en hemmagjord kanon visar på de oanade möjligheterna att nå bortom tid och rum. Vi, artister och publik, befinner oss långt borta i ett nära nu. Här kan man läsa mer om föreställningen och Burnt out Punks.

Subtopia erbjuder en inspirerande och mysig konferensmiljö med många möjligheter. Vårt “Cirkuspaket” innehåller hel- eller halvdagskonferens i huvudbyggnaden, mingel med dryck och snacks, middag i foajén i Hangaren med röktema och biljett till föreställningen Smoke Screens. Kostar 725 kr för en halvdag och 825 kr för en heldag (exkl. moms och dryck till maten är inte inräknat).