Kurser under sommarlovet med D.I.T.

I sommar får du möjlighet att på ett lekfullt sätt lära dig dans, konst och skådespeleri.

Kurser under sommarlovet med D.I.T.

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Gratis sommarlovskurser 1-25 juli

Dansa dig trött till olika dansformer, utforska museer och lär dig skissa fram det du ser, prova på akvarell, att rita med kol eller att göra masker. Eller varför inte prova på teater och skådespeleri? På Subtopia får du i sommar möjlighet att på ett lekfullt sätt lära dig dans, konst och skådespeleri.

Kurserna görs i samarbete med Botkyrkabyggen och Unga Drottning Christina.

Bekanta dig med flera dansformer! Testa balett, subfusion, modern dans och zumba. Kursen arrangeras av Subtopia tillsammans med kulturföreningen Unga Drottning Christina och hålls på Subtopia.

Nybörjare: 13:15 till 14:45
Avancerat: 15:00 till 16:30

Från 10 år och upp. Sista anmälningsdag 24 juni, begränsat antal platser.

Vi utforskar museer och du får lära dig skissa fram det du ser med hjälp av en ledare. Arrangeras av Subtopia och hålls på Subtopia med en del utflykter.

Från 12 år och upp. Sista anmälningsdag 1 juli, begränsat antal platser.

Testa olika kreativa lekar och prova på bildkonst såsom akvarell, kol och att göra masker och mer. Kursen hålls på Subtopia.

Från 10 år och upp. Sista anmälningsdag 8 juli, begränsat antal platser.

Öva på att tala inför publik och på din inlevelseförmåga med hjälp av både text och improvisation. Du får på ett lekfullt sätt inblick i skådespeleriet, förmågan att leva dig in i en rollkaraktär och leva ut okända sidor hos dig själv. Arrangeras av och på Subtopia tillsammans med kulturföreningen Unga Drottning Christina.

För unga 10-16 år. Sista anmälningsdag 15 juli, begränsat antal platser.

I samarbete med