Katapultlunch: Odla idéer

Lunchföreläsning om hållbarhet och innovation. Hur kan vi kulturentreprenör bli mer hållbara?

Lunchföreläsning om hållbarhet

∙ Plan 3
  • Tillgänglighetsanpassat
  • Wi-Fi
  • Toalett
  • Parkering

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Hållbarhet för kulturentreprenörer

Välkommen på lunch med Katapult! Vi bjuder in till lunchföreläsning om hållbarhet och entreprenörskap. Vi är många konstnärliga och kreativa egenföretagare som vill jobba för en mer hållbar värld. Individer, företag och samhälle – alla måste agera för att ställa om. Men hur kan vi som kulturentreprenör arbeta för att bli mer hållbara? Författarna till boken Odla idéer har utvecklat en metod för att skynda på hållbar affärsutveckling. Under lunchföreläsningen får du lära dig hur du som kulturentreprenör skapar innovationskraft och får idéer att växa, håller workshops och all om framtidens målgrupper. Bli en entreprenör som driver hållbarhetsarbetet framåt. Rädda världen på arbetstid!

Thomas Arctaedius Fil. Dr och adjungerad professor i entreprenörskap vid Kungliga Musikhögskolan. Arbetar sedan 2011 med socialt entreprenörskap och startade Sveriges första inkubator för sociala näringar, Center för Socialt Entrepreneurship.

Linda Fragner är innovationsledare och affärsutvecklare med över 15 års erfarenhet av innovationsledning och affärsutveckling från start-ups till stora organisationer. Driver nu Upgreen AB och var den som ursprungligen utvecklade metoden Sustainability Sprint.

Vi bjuder på lunch! Lunchen serveras tillsammans med förstklassiga nätverk inom konstnärliga, kreativa och sociala näringar.

Tid och plats

Datum: 12 december 2022
Tid: 12:12-13:24
Plats: Himmelriket, Plan 3, Subtopia, Rotemannavägen 10, Alby.
Anmälan: Lunch och föreläsning är gratis men anmälan krävs. Anmäl dig senast 8 december 23:59 via denna länk.

Subtopias kulturinkubator anordnar regelbundet gratis föreläsningar för alla medlemmar och ickemedlemmar, alltid med syftet att hjälpa och inspirera kulturentreprenörer. Info om nästa föreläsning hittar du på vår Facebook och i vårt kalendarium.

måndag december 12, 2022
12:12
13:24
Hitta hit
Hitta hit med hjälp av Google Maps
Rotemannavägen 10, 145 57 Alby Norsborg

Kontaktperson

Martin Q Larsson
Martin Q Larsson
Inkubatorchef Katapult

Lokalinformation

Bild på konferensrummet Himmelriket
Himmelriket
Anmäl dig till Katapultlunchen här!
Anmäl dig till Katapultlunchen här!