Klump-frukost

Musikindustrins ekosystem är temat för sista Klump-frukosten detta år. 19 dec kl. 09:04 - 10:34

Klump-frukost

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Klump-frukost om musikindustrins ekosystem

Musikindustrins ekosystemur ur ett låtskrivar- och tonsättarperspektiv är temat när Patrik Sventelius, Senior Advisor på Stim, kommer till Subtopia.  Han kommer även att prata om varför Stim finns och vad Stim gör och ta upp frågor som: Vad är viktigt att tänka på för en startup inom musik eller annan konstnärlig verksamhet? Hur fungerar stora spelare på marknaden som Spotify eller Sony/ATV?

Som vanligt serveras föreläsningen tillsammans med frukost och förstklassiga nätverk inom kulturellt och socialt entreprenörskap.

Datum: 19 december
Tid: 09:04 – 10:34
Plats: Loftet, plan 5, Subtopia, Alby
Anmälan till Klumpfrukost: senast 17 december kl. 23:59 till klump@subtopia.se. Berätta då om eventuella kostrestriktioner, samt om du vill ta med en gäst. Frukosten och föreläsningen är kostnadsfri.

Patrik Sventelius

Patrik Sventelius har verkat inom musikindustrin i 30 år och har en bred erfarenhet från olika delar av branschen – från att vara musiker och artist till att jobba som A&R och musikproducent på skivbolag och verka som VD och ansvarig för Sonys musikförlagsverksamhet på Sony/ATV. Sedan 2017 är han verksam som konsult och rådgivare med uppdragsgivare som STIM, Spotify och start-ups inom Music-Tech.

Läs mer om Subtopias kulturinkubator Klump.

Google maps

Anmäl dig idag!
Anmäl dig idag!