Julmarknad i Botkyrka

Tre helger, tre julmarknader! Hågelbyparken 20-21 november, Alby 27 november, Fittja 4 december

Julmarknad i Botkyrka

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Den mörka tiden på året är här och med den allt mysigt och roligt som hör juletider till! För att göra det så fantastiskt som möjligt så blir vi i år ett helt gäng som går ihop och ser till att det blir julmarknad tre helger på raken! Det hela börjar i Hågelby 20-21 november, via Alby den 27 november för att sedan avslutas i Fittja den 4 december. Passa på att träffa tomten, rida ponny, prova cirkus, pyssla julpynt och njuta av allt gott och fint som finns till försäljning!

Julmarknad på Hågelbyparken 20-21 november

Plats: Caféets uteservering och i klockhuset
Tid: kl. 11:00 – 15:00
Varmt välkomna till Hågelbyparkens julmarknad för hela familjen! En hel helg med julstämning, roliga aktiviteter för barnen, finfina julklappar och annat som hör julen till. Hemslöjdsdagar med jultema och pysselverkstad. En massa konst och lokalt hantverk av hög kvalitet. Böcker för både ungdomar och vuxna. Klapphage och ponnyridning. Scenkonst. Kransar och julblommor. Lokalproducerad honung och bivaxprodukter. Stickade vantar och sockor i svenskt ullgarn. Fårskinn från gotländska pälsfår i olika grå toner. Och självklart en massa mat, dryck och godis, med allt det där som hör julen till!

Läs mer om allt och alla du hittar på plats på hågelby.se

Julmarknad i Alby 27 november

Plats: Alby centrum, inne och ute
Tid: kl. 14:00 – 18:00
Välkomna till julmarknad i Alby centrum med en massa kul för hela familjen! Prova cirkus med Cirkus Cirkör. Åk minitåg runt i Alby. Julpyssla och slå in julklappar med oss på Subtopia eller byt leksaker hos Ungdomsfullmäktige som dessutom säljer godisstrutar. Och naturligtvis är torget fyllt av olika försäljningsstånd. Det är också lotteri där du kan vinna en julkorg, och både Grindtorpsskolan och Kvarnhagsskolan ordnar loppmarknad och säljer bullar. En massa julkul i Alby centrum!

Aktörer: Subtopia, Botkyrkabyggen, Hembla, Cirkus Cirkör, Botkyrka ungdomsfullmäktige, Grindtorpsskolan, Kvarnhagsskolan, Alby föreningsråd, Botkyrka kommun, Ung 1619, Scenskolan Fejm.

Julmarknad i Fittja 4 december

Plats: Fittja centrum, inne och ute samt konsthallen och biblioteket
Tid: kl. 12:00 – 16:00
Välkomna till julmarknad i Fittja centrum! Åk runt i Fittja med minitåg och var med och klä julgranen. Prova på cirkus med Cirkus Cirkör. Byt leksaker med Ungdomsfullmäktige och smaka på tomtens pepparkakor. Kulturskolan bjuder på livemusik, Fittja föreningsråd kommer med pyssel, kulturella aktiviteter och hantverksstånd. Fittjapulsen grillar korv. Kort och gott en härlig julmarknad för alla i Fittja!

Aktörer: Cirkus Cirkör, Botkyrkabyggen, Fittjapulsen, Kungsvåningen, Pingstkyrkan, Botkyrka ungdomsfullmäktige, Fittja föreningsråd, Botkyrka kommun.

lördag november 20, 2021
11:00
15:00
söndag november 21, 2021
11:00
15:00
lördag november 27, 2021
14:00
18:00
lördag december 4, 2021
12:00
16:00

Kontaktperson

Cesar Fulgencio
Cesar Fulgencio
Chef för ung kultur - Do It Together
Har du några frågor?