Jimmy Durmaz x Locker Room Talk

Välgörenhetsmatch för att stoppa skitsnacket. Fars dag, 10 november klockan 15:00. Snacket i omklädningsrummet sitter i väggarna. Men det stannar inte där. Det följer med ut i livet och ger unga killar skeva värderingar. Det ska vi förändra.

Jimmy Durmaz x Locker Room Talk

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Jimmy Durmaz X Locker Room Talk

Det stod 1–1 mellan Sverige och Tyskland i den andra gruppspelsmatchen i VM i Ryssland. Med mindre än en minut kvar anfaller Tyskland. Jag kommer aningen sent in i en närkamp och fäller en tysk spelare strax utanför straffområdet. Det blir frispark, som Tyskland sätter i bortre krysset. Katastrofen är ett faktum – Sverige förlorar matchen och känslorna svallar. Och känslor ska svalla i idrott. Utan känslor, ingen idrott.

Men i just det här fallet svallade känslorna långt, långt över gränsen till det acceptabla. Bara några minuter efter matchens slut, fylldes sociala medier med hat mot mig. Jag kallades taliban, självmordsbombare, blatte, terrorist. När jag kom hem bestämde jag mig för att göra något mer. Jag ville göra skillnad för unga som inte själva kan göra sina röster hörda. Därför tog jag kontakt med organisationen jag varit ambassadör för sedan 2017.

Locker Room Talk är en icke-vinstdrivande organisation som träffar killar 10–14 år i omklädningsrum, utbildar i jämställdhet & schyssta attityder för att stoppa skitsnacket och skapa en ny manlighet. Visionen är tydlig: en jämställd värld där alla människor känner frihet att vara sig själva. 

Snacket i omklädningsrummet sitter i väggarna. Men det stannar inte där. Det följer med ut i livet och ger unga killar skeva värderingar. Det ska vi förändra. Därför bjuder jag tillsammans med Locker Room Talk in till välgörenhetsmatch för att en gång för alla ta ställning mot skitsnacket.

Fars Dag – 10 November – 15:00 Subtopia / Hangaren Stockholm

Live På

Stöd Locker Room Talk

Varenda krona går till att säkerställa en trygg barndom.

Swish: 123 379 00 37
Bankgiro: 5173-1842

Alla intäkter går oavkortat till LRT:s arbete för att stoppa skitsnacket.

MATCHADRESS
Albyvägen 38 – 145 59 Norsborg

Subtopias område innehåller flera byggnader och adresser. Denna adress gäller Hangaren.

Med bil
Åk E4/E20, söderut från Stockholm City, norrut från Södertälje. Avfart höger Alby/Tumba, håll mot Alby. Följ Albyvägen till Hangaren.

Parkering
Finns mitt emot Hangaren Subtopia, på andra sidan Albyvägen. Ca 90 platser.

Tunnelbana
Röd linje mot Norsborg, hållplats Alby. Gå till höger utanför spärrarna mot Alby torg. Sväng sedan vänster och följ gångvägen rakt fram i cirka 15 min.

Med buss
Åk linje 708 från Tumba, hållplats Alby IP.

Taxi
Ange Albyvägen 38, Norsborg.

Officiell Partner

Matchpartners