Inspiration för start-ups!

Välkommen till en gratis inspirationsföreläsning om företagandets grundläggande beståndsdelar. För dig som funderar på att starta eget men inte vet om du vågar ta steget. 9 februari kl. 18.54-20.26 på Zoom.

Inspiration för start-ups!

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Inspirationsföreläsning:
företagandets grundläggande beståndsdelar

Vad är entreprenörskap och vad innebär egenföretagande? Är det din nästa hobby eller ditt nya liv? Vad är du beredd att satsa? Eller kanske ännu viktigare – vad är du beredd att ge upp? Du får reda på vad egenföretagande innebär. Är det rätt metod för att förverkliga din dröm? Detta och mycket mer under denna inspirationsföreläsning.

Föreläsningen är interaktiv och varvas med workshop i grupper. Inga förkunskaper krävs. Och den är helt gratis. Innehållet anpassas efter deltagarna själva och deras affärsidéer. Är du nyfiken på att lära dig mer efter föreläsningen är du välkommen att anmäla dig till starta eget-kursen ”Nine steps to bizdom”.

Datum och tid

Tisdagen den 9 februari kl. 18.54-20.26.

Föreläsare

Martin Q Larsson. Martin driver inkubatorn Klump och är själv både affärscoach och entreprenör.

Det här är KLUMP

Klump är Subtopias kulturinkubator för kultur, kreativa näringar och socialt företagande. Här arbetar entreprenörer med att utveckla sina visioner till hållbara företag och verksamheter inom kulturella, sociala och kreativa näringar. Ett medlemskap i Klump är kostnadsfritt och innehåller kontorsplats, coaching, fortbildning och nätverk. Läs mer om Klump.

Det här är ABF Botkyrka

Studieförbundet ABF Botkyrka-Salem är en mötesplats för bildning, kultur, demokrati och gemenskap sedan 1912. Hos oss hittar du en mängd olika studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang runtom i Botkyrka och Salem. Tillsammans gör vi en annan värld möjlig. Läs mer på www.abfbotkyrkasalem.com.

tisdag februari 9, 2021
18:54
20:26
Boka en plats idag!
Boka en plats idag!