Fear! Höstlovskurs

Utforska en vecka fylld av skräck och kreativitet på vår Halloween-lovkurs för barn!

Upptäck magin på vår spännande höstlovskurs för barn!

∙ Plan 5
  • Tillgänglighetsanpassat
  • Wi-Fi
  • Toalett
  • Parkering
  • Pentry

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Vi är stolta att presentera årets mest spännande och kreativa höstlovskurs för barn! En vecka fylld av skratt, kreativitet och oförglömliga äventyr. Tillsammans med Cirkus Cirkör, ViGör Scenglädje och Do It Together har vi skapat ett unikt samarbete som kombinerar cirkuskonst, dans och teater för att erbjuda en heltäckande och inspirerande upplevelse för alla deltagare.

Under hela veckan kommer barnen att få utforska en fantasifull värld där de kan prova på olika cirkusaktiviteter, dansstilar och teaterroller. Med hjälp av våra erfarna pedagoger kommer de att utveckla sina färdigheter och utmana sig själva i en trygg och stöttande miljö.

Föreställningen som kronan på verket

Föreställningen blir en minnesvärd upplevelse för barnen. De får möjlighet att visa upp allt de har lärt sig genom att delta i en speciell redovisning för sina familjer och vänner. Det är deras stund att stråla och imponera på publiken med sina talanger och kreativitet. En fantastisk avslutning på en vecka fylld av spänning och konstnärlighet!

Höstlovskurs fylld av skräck och kreativitet

Vår höstlovskurs är öppen för alla barn mellan 10-14 år och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vi strävar efter att skapa en inkluderande miljö där varje barn kan känna sig välkomna och uppmuntrade att utforska sin inre stjärna. Det är en unik möjlighet att upptäcka och utveckla nya färdigheter inom cirkuskonst, dans och teater.

Ge ditt barn en minnesvärd upplevelse under höstlovet! Anmäl dem redan idag och låt dem växa, utvecklas och ha roligt tillsammans med nya vänner. Platserna är begränsade, så se till att säkra din plats i tid. Låt oss tillsammans skapa en vecka fylld av glädje, kreativitet och oförglömliga minnen på vår höstlovskurs för barn!

Affisch för Fear 2023, på bilden finns ett barn som blir sminkad inför en föreställning

Gratis för dig som bor i Alby, 300 kr för övriga Botkyrka, 2000 kr för övriga kommuner. Lunch och mellanmål ingår för alla deltagare.

Kursen görs med stöd av Botkyrka kommun och Victoriahem.

måndag oktober 30, 2023
10:00
15:30
tisdag oktober 31, 2023
10:00
15:30
onsdag november 1, 2023
10:00
15:30
torsdag november 2, 2023
10:00
15:30
fredag november 3, 2023
10:00
15:30
Hitta hit
Hitta hit med hjälp av Google Maps
Rotemannavägen 10, 145 57 Norsborg

Kontaktperson

Eira Fuglstad (föräldraledig)
Eira Fuglstad (föräldraledig)
Projektledare för Ung Kultur - Do It Together
Få platser kvar!
Har du några frågor?
Få platser kvar!