Kaaos Kaamos

Välkommen på gratis cirkus med Kaaos Kaamos och efterföljande prova-på vid Alby torg den 8 juni och Albyberget den 9 juni. Föreställningen heter ToBeComfortable och bjuder på ett pärlband av utmaningar och hisnande höga hopp. Partner-akrobatik när den är som bäst.

Kaaos Kaamos

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Sex individer med olika principer, bakgrund och styrkor. Alla vill bygga torn och göra volter ovanpå varandra. Men hur ska det gå om alla pratar olika språk? Cirkuskompaniet Kaaos Kaamos skicklighet i parakrobatik i kombination med förmågan att iscensätta dråpliga situationer gör att föreställningen passar såväl stora som små. Att de dessutom erbjuder sin publik på prova-på gör det extra roligt att befinna sig i Alby 8 och 9 juni!

Helgen före skolavslutningen bjuds det på gratis cirkus med efterföljande prova-på. Dag ett byggs scenen upp på Alby torg utanför tunnelbanan och dagen därpå genomförs föreställningen direkt i gröngräset på Albyberget. Det livsviktiga svenska begreppet Fika står också i fokus, så på något sätt kommer publiken att dras in i en enda stor gemensam fikastund.

Om föreställningen
Föreställningen heter ToBeComfortable och bjuder på ett pärlband av utmaningar och hisnande höga hopp. Trots individernas olikheter och olika språk lyckas de övervinna hinder och uppnå något stort. Alla ska med! Och det är där fikat kommer in…

Kaaos Kaamos bildades 2016 och består av Johan Sjölund, Erik Glas, Erika Ahola, Perry Rudolph, Mikaela Valencia Veide och Anouck La Roy och kommer från Finland, Tyskland, Chile, Sverige, Frankrike och Nya Kaledonien.

Tid och plats
fredag 8 juni kl 15.00, Alby torg
lördag 9 juni kl 13:00, Albyberget vid lilla fotbollsplanen Rådmansbacken 11.

Föreställningarna genomförs med stöd av Botkyrkabyggen och Mitt Alby. Botkyrka kvinnoverksamhet bjuder på fika innan lördagens föreställning.