Gratis kurser på sommarlovet

Under sommarlovet kommer vi ha plats för det mesta. Skapa konst, lär dig sång, dans och teater.

Gratis kurser på sommarlovet

∙ Plan 5
25 personer
  • Tillgänglighetsanpassat
  • Wi-Fi
  • Toalett
  • Parkering
  • Högtalare

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Roliga och kreativa kurser hela sommarlovet med D.I.T.

Upptäck dina kreativa sidor under lovet och njut av lekfulla aktiviteter, gemenskap och andra roligheter. Testa på hur det är att vara musikalartist eller prova på teater och känslan att stå på scen, eller varför inte lära dig grunderna inom film och foto? 

Sommaren kommer vara fylld av pyssel och skoj. Prova-på allt ifrån akrylmålning, skapa olika gipsmasker eller rita din egen serietidning. 

Välkommen till Subtopia under sommarlovet som arrangeras av D.I.T. och Botkyrkabyggen. Ett bra tillfälle att träffa nya vänner och hänga med oss! Vi följer råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och håller ett maxantal på 25 personer per kurs.

Vecka 27 – Teaterkurs (Loftet)
I denna kurs får du prova-på hur det känns att gå in i en roll och spela en karaktär. En teaterkurs består oftast av flera olika övningar och man lär sig våga uttrycka sig och stå på scen framför en publik. Från 10-16 år. Sista anmälningsdag 19 juni, begränsat antal platser. 

Tid och plats
13:00-16:00 – Måndag 29/6, tisdag 30/6, onsdag 1/7, torsdag 2/7

Vecka 28 – Konst och hantverk (Loftet)
Upptäck din inre konstnär och lär dig på ett lekfullt sätt skapa med färg och form. Under kursens gång kommer du kunna pyssla med pärlplattor, prova-på akrylmålning, skapa din egna serietidning eller varför inte skapa olika papier mache? Från 8-14 år. Sista anmälningsdag 29 juni, begränsat antal platser. 

Tid och plats
13:00-16:00 – Måndag 6/7, tisdag 7/7, onsdag 8/7, torsdag 9/7

Vecka 29 – Nybörjarkurs inom foto och film (Loftet)
Lär dig fånga ögonblick och skapa minnen tillsammans med oss. Under denna kreativa kurs kommer du lära dig en hel del inom fotografering och filmskapande. 
Barn och unga har alltmer fått ett ökat intresse att kommunicera via fotografering och film. Vi ser hur viktigt det är att lära sig använda verktygen. Kom och häng med oss under denna lärorika kurs och lär dig grunderna. Från 10-16 år. Sista anmälningsdag 6 juli, begränsat antal platser. 

Tid och plats
13:00-16:00 – Måndag 13/7, tisdag 14/7, onsdag 15/7, torsdag 16/7

Vecka 30 – Mini-musikal (Loftet & Dansstudion)
Prova på hur det är att vara musikalartist och se hur spännande teaterns värld är. Kom som du är och lär dig tillsammans med en pedagog att sätta ihop en mini-musikal.
I en grupp med andra barn och unga kommer ni prova på teater, sång och dans. Kursen kommer att vara lärarledd av pedagogen Josefin Malmrot som studerar vid Performing Arts School i Göteborg. Från 10-16 år. Sista anmälningsdag 13 juli, begränsat antal platser. 

Tid och plats
13:00-16:00 – Måndag 20/7, tisdag 21/7, onsdag 22/7, torsdag 23/7

Anmälan
Samtliga kurser är gratis för alla deltagande. Uppmärksamma att åldersgränsen varierar bland kurserna.

Kontaktperson

Cesar Fulgencio
Cesar Fulgencio
Chef för ung kultur - Do It Together

Lokalinformation

Loftet
Anmäl dig idag!
Anmäl dig idag!