In Motion

Välkomna till en dansföreställning skapad av unga själar som brinner för att göra skillnad!

In Motion – En dansföreställning om trygghet, kärlek och förändring

∙ Plan 5
  • Tillgänglighetsanpassat
  • Wi-Fi
  • Toalett
  • Parkering
  • Pentry

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

“In Motion” är en unik dansföreställning där ungdomar tillsammans med Cesar Fulgencio, Eira Fuglstad, Melany O Sangama och Shahram Rasouli har skapat en inspirerande upplevelse. Med livfull dans och kreativitet berättar de om viktiga ämnen som trygghet, kärlek och förändring. Genom rörelse och konstnärlighet har de vävt samman sin vision om en bättre värld, där alla kan vara sig själva, bli accepterade och leva i kärlek och harmoni. Med ett lekfullt och ändå seriöst tonläge väcker “In Motion” känslor och reflektioner, samtidigt som den bjuder in publiken att ta del av deras värld och budskap.

Trygghet och kärlek, en prospekterande omkrets av acceptans

I dansföreställningen utforskas temat trygghet och kärlek. För ungdomarna är trygghet att kunna vara sig själva i en omgivning där de känner sig accepterade. Det handlar om att vara omgiven av vänner och familj, där respekt och bekvämlighet genomsyrar atmosfären. Trygghet handlar inte bara om fysisk säkerhet utan också om psykiskt och existentiellt välbefinnande.

Kärleken är en central del av “In Motion”. För ungdomarna är kärlek synonymt med respekt och gemenskap och något som alla bör uppleva. Det handlar om att ha en speciell plats i hjärtat för någon, att älska sin familj och att sprida kärlek till världen. Genom dansen förmedlar de budskapet om vikten av kärlek som det bästa verktyget vi har för att skapa en bättre värld.

Förändring, strävan efter en bättre värld

I “In Motion” delar ungdomarna med sig av sina visioner om förändring. De önskar att alla människor ska behandla varandra med mer respekt och acceptans. De drömmer om att eliminera ondska och främja olikheter för att skapa en mer inkluderande värld. Ett starkt budskap om att alla barn borde ha tillgång till basala behov som mat, vatten och tak över huvudet lyfts fram.

Budskapet till Världen: Var dig själv och sprid kärlek

När hela världens uppmärksamhet riktas mot dessa inspirerande ungdomar och deras dansföreställning, har de ett viktigt budskap att dela. De vill förmedla vikten av självkänsla och att vara sig själv utan rädsla för andras åsikter. De uppmanar människor att respektera varandra och leva sina liv enligt sina egna önskningar och inte enligt normerna. Genom dansens språk förmedlar de budskapet om att tro på sig själva och sprida vänlighet.

Välkomna till en dansföreställning skapad av unga själar som brinner för att göra skillnad!

fredag augusti 11, 2023
18:30
19:30
Dokument
Hitta hit
Hitta hit med hjälp av Google Maps
Rotemannavägen 10, 145 57 Norsborg

Kontaktperson

Cesar Fulgencio
Cesar Fulgencio
Chef för ung kultur - Do It Together
Eira Fuglstad (föräldraledig)
Eira Fuglstad (föräldraledig)
Projektledare för Ung Kultur - Do It Together

Lokalinformation

Loftet
Biljetterna är gratis!
Har du några frågor?
Biljetterna är gratis!