Påsklovskurser med D.I.T.

Comic book art, bildkonst, påskpyssel, rap och poesi. 15-18 april

Påsklovskurser med D.I.T.

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Spännande och roliga kurser under Påsklovet

Under påsklovet erbjuder Subtopia två spännande kurser. Lär dig skriva låtar, rap eller poesi i en writing session, eller prova att göra din egen comic book eller en Wolverine-mask! Under fyra dagar i påsk har du chansen att få lära dig av proffs och det är helt gratis!

Låtskrivarkurs

Lär dig att få fram det du vill ha sagt i sång, rap eller poesi. Du får känna på hur det är att sitta i en “Writing Session” och hur man tillsammans kan hjälpas åt i den kreativa processen. Men framför allt får du se och känna på hur kul det är att skriva och få kreativt utlopp. Vi tar fram ett tema att jobba kring och med hjälp av övningar bygger vi texter tillsammans.

Ledare: Rodrigo Pablo Valeska Loayza

Rodrigo har jobbat med artister från hela världen, sen han vid 13 års ålder stod på scen första gången på Alby Torg. Han är utbildad inom rap/skrivande på Fryshuset under en av Skandinaviens mest omtalade MC’s, Aaron Phiri, och är just nu aktuell med Jey Balmains kommande debut.

Datum och plats
Måndag och tisdag
Subtopia – Loftet
Kl. 14:00 till 16:00
Mellanmål serveras

Sista anmälningsdag 8:e april (Från 10 år)
Anmälan: cesar.fulgencio@subtopia.se

Serietidningar, gipsmasker och påskpyssel

Gör din egen Wolverine-mask eller comic book! Under två dagar av kreativ skapande får du lära dig hur man skapar en serietidning eller gör en gipsmask. Dessutom blir det en massa påskpyssel, lekar och du får prova på olika bildkonst-uttryck som akvarell, kol mm.

Ledare: Lina Hildeby och Nisrin Himdi

Datum och plats
Onsdag och torsdag
Subtopia – Loftet
Kl. 13:30 till 16:30
Mellanmål serveras

Sista anmälningsdag 8:e april  (Från 10 år)
Anmälan: cesar.fulgencio@subtopia.se