Starta kulturföretag

Vill du förvandla dina kreativa drömmar till verklighet? Välkommen på föreläsning! Vi hjälper dig starta och driva kulturföretag.

Föreläsning för dig som vill starta eget

Den här artikeln har arkiverats, och är inte längre aktuell.

Vill du förvandla dina kreativa drömmar till verklighet? Välkommen på gratis föreläsning om hur du startar kulturföretag. I mer än 10 år har vi på Subtopia hjälpt egenföretagare att starta och driva företag inom kulturella och sociala näringar. Vi är experter på din bransch och vet exakt vad det innebär att vara kulturentreprenör. Hos oss får du coachning, kollegor och kontorsplats, helt gratis.

Välkommen på föreläsning

Vi vill träffa dig som är intresserad av att starta företag eller som vill ha stöd att utveckla en befintlig verksamhet. Under föreläsningen får du del av våra bästa tips kring att starta och driva kulturföretag. Du kommer också introduceras till Subtopias kulturinkubator Katapult och på vilket sätt vi kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet. Föreläsningen och workshopen leds av Martin Q Larsson som till vardags coachar kulturentreprenörer i vår inkubator.

Träffa oss under hösten

Nyfiken? Vi ställer inga specifika krav på dig som är intresserad. Oavsett om du är nyexaminerad, om du jobbat ett helt yrkesliv eller om du vill satsa på din dröm så kan vi hjälpa dig. Om du tror på din idé så kan vi ge dig verktyg att göra idén till verklighet.

Föreläsningen är helt gratis och du behöver inte anmäla dig.

DatumTidPlats
12 dec18:00-18:45Tumba bibliotek Tumba torg 105

En inkubator är en plats där du får stöd och utbildning för att utveckla ditt företag. All vår verksamhet är helt gratis. Vi erbjuder företagscoaching, kontorslokal med skrivare och kök, ett nätverk med andra företagare och kurser i bl.a. marknadsföring och ekonomi. Här blir du del av en kreativ och dynamisk miljö för innovation och framgång. Du får också möjlighet att hyra Subtopias lokaler till subventionerat pris.

måndag oktober 16, 2023
13:00
13:45
torsdag oktober 19, 2023
11:00
11:45
tisdag december 12, 2023
18:00
18:45

Kontaktperson

Martin Q Larsson
Martin Q Larsson
Inkubatorchef Katapult
Har du några frågor?